Wat is ESIS?

Modulair en open softwaresysteem

Met ESIS verzorg je de leerlingadministratie en de leerlingondersteuning in een modulair en open softwaresysteem. Door zelf te bepalen met welke modules je gaat werken, kun je ESIS goed aan laten sluiten op jouw onderwijsvisie. Daarnaast is het dankzij het open karakter van het platform mogelijk om data en informatie uit te wisselen met andere systemen die je al gebruikt. Zo creëer je met ESIS één overzichtelijke plek met alle voor jou relevante data.

Gericht data verzamelen en analyseren

Dankzij de mogelijkheid om ESIS op te bouwen uit verschillende modules, kun je heel gericht informatie en data verzamelen die voor jouw rol in de onderwijsorganisatie relevant zijn. Zo heeft bijvoorbeeld een bestuurder behoefte aan andere data en inzichten dan de leerkracht voor de groep. Met ESIS is dit eenvoudig te realiseren.

Koppelingen

Rovict wil elke school maximaal faciliteren om met die onderwijsondersteunende systemen te werken die de school het beste past. Alleen dan is de school in staat om de meest optimale leeromgeving te maken voor het leerproces van haar keuze. Op deze manier ontstaan kwalitatief goede koppelingen, waarmee het werken voor alle medewerkers binnen de onderwijsorganisatie makkelijk wordt en ESIS een nog rijker systeem wordt.

Meer weten over de (binnenkort) beschikbare koppelingen?

Lees meer

Meer weten of interesse?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen, mailen of door het formulier hiernaast in te vullen. We helpen je zo snel mogelijk verder.