Data-Coach

Borg de kwaliteit van de school

Nooit meer zoeken naar documenten of contactpersonen, alles bij de hand, waar je ook bent op pc, tablet en telefoon. Door de duidelijke structuur goed te gebruiken bij een inspectiebezoek of audit, maar ook voor  dagelijks gebruik en tijdens vergaderingen en studiedagen. Data-Coach biedt een unieke databank als kwaliteitshandboek voor de school.

Aan de slag

Maak je draaiboek van de Handelingsgericht werken-cyclus in de jaarkalender en koppel deze aan je persoonlijke digitale agenda van Outlook of Google. Persoonlijke voorkeuren kun je aanpassen in de agenda en door middel van 6 kleuren kun je onderscheid maken in de soort afspraken dat je maakt.

Het jaarplan
Hierin zet je de kwaliteit van school, maar ook de afspraken met betrekking tot borging van je kwaliteit weg. Dit is toegankelijk voor alle teamleden. Door de verschillende rollen zorg je dat het overzichtelijk blijft. Een  groot deel van de gebruikers zijn lezers, zij kunnen alleen lezen en downloaden, maar niets toevoegen of verwijderen.

De sociale kaart
Deze kaart zorgt ervoor dat je al je contactpersonen uit de omgeving overzichtelijk rangschikt in Data-Coach. Stuur ouders een overzicht van bijvoorbeeld logopedisten en zij kunnen meteen vanaf de PDF mailen en bellen. Data-Coach is ook te gebruiken als (school)jaarplan. Gebruik het als sturingsinstrument en borg je kwaliteit. Op bijlagen kunnen verloopdata worden gezet. Hiermee kun je dit instrument inzetten als volledige PDCA cyclus. Aan het einde van het schooljaar kun je het plan evalueren en als PDF laten ondertekenen door het Bestuur en MR.

Je eigen dashboard

Maak vaste applicaties aan voor je mail-/office omgeving en leerlingvolgsysteem of richt een aparte plek in voor een projectplannen en alle overige instrumenten. Zo heb je alle data overzichtelijk in beeld.

Lees meer

Vier jaren termijn van bewaren
Data-Coach helpt je bij het be waren van alleen dat wat je nodig hebt om kwalitatief onderwijs uit te voeren. De gebruikersrollen Manager en Beheerder kunnen nog wel terugkijken naar de vorige 3 jaren, lezers kunnen alleen het huidige jaar inzien. Zo houd je nog meer overzicht.

Gebruik van Data-Coach
Iedereen heeft toegang tot de kwaliteitszorg met Data-Coach, die verhoogt de kwaliteitscultuur op school. Je beschrijft hoe je de kwaliteitszorg- en cultuur uitvoert, waarbij iedereen op de hoogte is en je eigenaarschap  vergroot bij teamleden door zelfstandig te zijn in de uitvoer van de kwaliteit. Maak gebruik van Data-Coach tijdens vergaderingen en studiedagen en houd zo alle teamleden up-to-date van alle aanpassingen en verbeteringen. Je kunt teksten die in Data-Coach vastgelegd zijn makkelijk kopiëren en plakken in verplichte documenten die je moet aanleveren bij bestuur, inspectie of samenwerkingsverband. Wel zo handig!

Door de handige indeling is data-Coach ook meteen je orthotheek. Niet alleen documenten en afspraken leg je vast, ook Ebooks, foto’s en video’s zijn te bekijken in dit instrument. Want zeg nou zelf: beelden zeggen vaak meer dan geschreven tekst.

Gebruiksvriendelijk
Met focus op kwaliteit
Werkdrukverlagend
Sluit aan bij schoolplan
4 jaar bewaren

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op door te bellen, mailen of door het formulier hiernaast in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.