Succes!Spiegel

Betekenisvol én laagdrempelig

Succes!Spiegel brengt functies terug naar dat waar het om gaat in kwaliteitszorg: onderzoeken, analyseren, verbeteren. Het instrument maakt kwaliteitszorg hanteerbaar en laagdrempelig, compact en tóch compleet. Het laat zien dat je met een beperkte invullast niet alleen basiskwaliteit uitstekend in beeld brengt, maar ook al heel goed als school kunt reflecteren op waar je staat in het ontwikkelen van ‘eigen kwaliteit’.

Compact en toch compleet

Een compact en gebruiksvriendelijk instrument waar functies zijn teruggebracht naar dat waar het om gaat in kwaliteitszorg: onderzoeken, analyseren, verbeteren. Compleet en toch lekker compact, zo helpt Succes!Spiegel je om kwaliteitszorg hanteerbaar en laagdrempelig te maken.

Succes!Spiegel laat zien dat je met een beperkte invullast niet alleen basiskwaliteit uitstekend in beeld brengt, maar ook al heel goed als school kunt reflecteren op waar je staat in het ontwikkelen van ‘eigen kwaliteit’.

De dialoog over goed onderwijs centraal

Succes!Spiegel is erop ingericht om een reflectieve dialoog te vergemakkelijken. De online dashboards brengen informatie vanuit ouders, leerlingen, medewerkers, auditoren en schoolleiding op één scherm overzichtelijk samen.

Met vragenlijsten organiseer je een vorm van 360 graden onderzoek naar basiskwaliteit en eigen kwaliteit. Het beeld dat bijvoorbeeld leerlingen, medewerkers, ouder en auditoren hebben, kan met door de spiegelfunctie eenvoudig met elkaar worden vergeleken. Zo krijgt het begrip zelfevaluatie de inhoud die het verdient. Bovendien wordt het analyseren van informatie hierdoor een stuk interessanter.

Lees meer

Een compleet, betekenisvol én laagdrempelig kwaliteits- instrument

Kwaliteit op maat

Met de Succes!Spiegel koop je meer dan een instrument. Zo zijn de vragenlijsten aan te passen of op maat te maken. Dit zorgt ervoor dat je als bestuurder of schoolleider kunt focussen op je kerntaken. Bovendien ben je verzekerd van deskundig advies als het gaat over het betekenisvol werken met je kwaliteitsinstrument.

Benieuwd naar alle kenmerken van Succes!Spiegel?

Lees meer

Meer weten of interesse?

Neem gerust contact met ons op door te bellen, mailen of door het formulier hiernaast in te vullen. We helpen je zo snel mogelijk verder. Of kijk voor meer informatie op www.successpiegel.nl